MA Antigel 5l 61109 albastru concentrat

MA Antigel 5l 61109 albastru concentrat

325 lei
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

Garanție 0
Protejează motorul de supraîncălzire vara și de înghețarea lichidului din sistem în timpul iernii. Oferă temperatura optimă de funcționare a motorului pentru întregul an. Pentru toate tipurile de radiatoare - produsul este destinat utilizării radiatoarelor din aluminiu și alte aliaje metalice. Un pachet special de aditivi anti-coroziune și aditivi îmbogățitori previne corodarea sistemului de răcire, asigurând funcționarea corectă a motorului timp de mai mulți ani.
Mod de utilizare:
Îndepărtați lichidul vechi din sistemul de răcire, apoi clătiți complet întregul sistem de răcire cu apă curată sau un ajutor special pentru clătirea radiatorului. Umpleți sistemul cu fluid nou la nivelul recomandat de producătorul vehiculului. De obicei este indicat pe rezervorul de nivelare.
Notă: înlocuirea fluidului în sistemul de răcire a motorului trebuie efectuată în conformitate cu recomandările producătorului pentru service și numai pe un motor „rece”.
Se diluează numai cu apă distilată proporțional - CONCENTRAT: APĂ:
3: 1 (temperatura de cristalizare) -64 ° C,
1: 1 (temperatura de cristalizare) -35 ° C,
1: 1,5 (temperatura de cristalizare) -25 ° C
Înainte de a înlocui lichidul, se recomandă spălarea sistemului de răcire cu RINSER-ul MA Professional RADIATOR: KTM 20-A47.
Specificații principale
Model
61109
Destinație
Pentru motor auto
Tara Producătoare
Polonia
Brand
MA PROFESSIONAL
Capacitate
5 L
Descrierea
Antigel