COMPLEX TANTUM Preparat pentru curatarea salonului auto 0.5L 113405

COMPLEX TANTUM Preparat pentru curatarea salonului auto 0.5L 113405

74 lei

Ridicarea marfei din oficiu

Garanție 0
CURATATORIE UNIVERSALA INTERIOARE AUTO
Produs concentrat profesional pentru curatarea chimica a interioarelor auto (scaune, covor, tavan, tapiterie din stofa si velur, plastic, piele artificiala si naturala, sticla, metal). Are un miros placut. Îndepărtează eficient contaminanții complecși și murdăria înrădăcinată în pori fără a afecta tapițeria mașinii; Nu lasa urme sau dungi, revigoreaza culorile; Disponibil în declanșare ca soluție gata făcută. Poate fi folosit pe echipamente speciale de curățare chimică (aspiratoare, Tornador, aspiratoare de spălat sau pentru curățare chimică manuală)
Mod de aplicare:
Pentru suprafețe absorbante: Diluați concentratul de curățare interioare cu apă de la 1:5 până la 1:8, aplicați pe suprafață cu ajutorul unui pulverizator, așteptați câteva minute, ștergeți cu o perie, burete, cârpă umedă din piele de căprioară artificială și colectați cu un aspirator de spalat.
Pentru suprafețe neabsorbante: Se diluează concentratul de curățare pentru interior cu apă de la 1:4 la 1:6, se aplică pe suprafață folosind o sticlă de pulverizare, se lasă timp de 30 de secunde și se șterge cu o cârpă.
Specificații principale
Descrierea
Preparat pentru curatarea salonului auto
Model
113405
Tara Producătoare
Rusia
Greutate
500ml
Brand
COMPLEX