COMPLEX HANDS SHINE Spuma activa spalare manuala 0.5L 111305

PROFESIONAL PENTRU SPĂLAREA BUDĂ A MINILOR
Sigur pentru orice piese auto. Creează spumă bogată. Îndepărtează eficient murdăria de drum, praful, petele de ulei și alți contaminanți, se clătește ușor, lăsând o suprafață curată, netedă, fără urme. Oferă un efect de lustruire.
Nu irită pielea mâinilor.

Mod de aplicare:
Pentru aplicare manuală: diluați 20-30 ml de șampon auto în 10 litri de apă. Spălați caroseria mașinii folosind un burete cu pori mari. Clătiți cu apă curentă. Ștergeți cu o cârpă sau o cârpă de piele artificială.
Când utilizați un kit de spumă (duză pentru un aparat de înaltă presiune): se recomandă o diluție tipică a concentratului: 50 ml În funcție de designul trusei de spumă și de condițiile de spălare, diluția este selectată experimental în intervalul de la 50 ml. la 100 ml la 1 litru.
Când se utilizează un generator de spumă (alte echipamente de formare a spumei): diluția standard recomandată a concentratului este de 250 ml la 50 l (5 ml la 1 l). În funcție de setările echipamentului și de condițiile de spălare, diluția este selectată experimental în intervalul de la 200 ml la 300 ml la 50 l (4-6 ml la 1 l).
Când se utilizează pe chiuvete portal: concentrația produsului este selectată în funcție de caracteristicile echipamentului în intervalul de 4-6 ml la 1 litru de soluție de lucru.
Specificații principale
Destinație
Pentru spalarea auto
Descrierea
Spumă activă pentru spălarea autoturismelor
Model
111305
Tara Producătoare
Rusia
Greutate
500ml
Brand
COMPLEX