PRODUS FOARTE CONCENTRAT PENTRU SPĂLARE FĂRĂ CONTACT A TRANSPORTULUI DE MARFĂ ȘI CALATORII, CONTAINERELOR, VAGONELE ȘI CISTERNE
Datorită puterii sale mari de curățare, vă permite să spălați camioane (inclusiv corturi), autobuze și alte vehicule.Înlătură eficient murdăria persistentă datorită conținutului ridicat de substanțe care descompun murdăria de drum, depunerile de carbon, petele de ulei și urmele de insecte. Efectul de curățare nu depinde de calitatea apei folosite, de utilizarea reactivilor rutieri și de perioada anului. Vă permite să obțineți o suprafață curată, strălucitoare, fără dungi sau depuneri albicioase.
Mod de aplicare:
-La utilizarea unui generator de spumă, diluția standard recomandată a concentratului este de 500 g. pentru 50 l. În funcție de condițiile de spălare, diluția poate varia de la 300 - 800 g. pentru 50 de litri de apă.
- Folosind un kit de spumă (duză pentru un aparat de înaltă presiune), diluția tipică a concentratului este de 125 g. În funcție de designul trusei de spumă și de condițiile de spălare, diluția este selectată experimental între 100 - 170 g. pentru 1 litru de apă.
-La utilizarea dosatronului se recomanda o concentratie de 1-2%.
Specificații principale
Destinație
Pentru spalarea auto
Descrierea
Spumă activă pentru spălarea autoturismelor
Model
11151
Tara Producătoare
Rusia
Greutate
1L
Brand
COMPLEX